Een eigen website is meer dan alleen tekst

Je denkt het is tijd voor een eigen website, maar hier komt veel meer bij kijken dan alleen de layout en tekst. Het gaat erom dat je online conversies behaald jouw doel is de doel van de website en dit moet op elke pagina terug komen. Wij van DEBO Projects helpen jou hier graag bij, vanaf het begin tot het einde zullen wij een website analyseren en bekijken of het gewenste doel behaald wordt.

Een responsive website laten maken

Anno 2017 kun je eigenlijk niet meer zonder een goed werkende website. En heb je al een website laten maken, dan moet deze site wel goed werken. Niet alleen op de computer en laptop, maar ook zeker op de tablet en smartphone. Een zogeheten responsive website is geen pre meer, maar echt een noodzaak. Is jouw website nog niet responsive? Dan is tijd om hier iets aan te doen.

Professioneel advies om online te groeien

De online ontwikkelingen gaan zo hard, dat veel mensen ze niet meer kunnen volgen. Hou jij de vele online ontwikkelingen ook niet meer bij? Maak je dan geen zorgen, want DEBO is er voor jou om deze ontwikkelingen in de gaten te houden en hier direct op in te spelen. Wij bouwen niet alleen een innovatieve website voor jouw bedrijf, maar geven je ook online advies. Zo kunnen wij je vertellen wat de nieuwste online ontwikkelingen zijn en wat jij hiermee kunt doen als ondernemer. Of je ook echt op deze ontwikkelingen in wil spelen, is natuurlijk helemaal aan jou. Wij staan in ieder geval voor je klaar als je met de laatste ontwikkelingen mee wil gaan.

Het uiteindelijke process

Wij leren van jou en jij leert van ons, voordat wij aan de slag gaan zal er een gesprek plaats vinden waarbij wij jouw doelstellingen en bedrijf leren kennen. Waarna wij vrijblijvend een opzet + offerte opstellen, op deze manier weet jij wat het uiteindelijke resultaat zal zijn en ben je van te voren zeker dat je weet wat de investering zal zijn. Binnen deze offerte zullen wij meerdere opties klaarzetten zodat jij het zo gek kan maken als je zelfs wilt.

Ons motto is ‘samen met de klant groeien’ en hier zetten wij ons iedere project voor in.

Voorbeeld van een website

Pallascompany.nl is in samenwerking met de klant opgebouwd. Waarbij het doel duidelijk is, informatie geven aan nieuwe klanten en ervoor zorgen dat ze contact opnemen. De focus ligt hierbij op de trainingen, als je goed kijkt vindt je per training een eigen url: /training/aed-training/ dit zorgt ervoor dat de aed training als landingspagina wordt gezien door Google en op deze manier apart wordt geïndexeerd.

Tijdens de bouw van de website werd besloten om de teksten goed te combineren met foto’s om op deze manier het verhaal duidelijker te maken. Vanuit deze gedachtengang is er een informatieve website ontwikkeld die simpel maar mooi in elkaar zit.

 

Geïnteresseerd in meer voorbeelden bekijk dan onze portfolio of neem contact op.

Innovatie

Wij zijn een jong team wat continue bezig is met de nieuwste ontwikkelingen online, innovatie is onze passie!

Techniek

Wij maken gebruik van verschillende technieken gecombineerd met onze ervaring. 

Strategie

Een eigen website is meer dan alleen tekst, het is een strategie! Het doel, de uitstraling en de doelgroep.