Systeem op maat

Om zo veel mogelijk kansen te benutten als ondernemer, heb je een systeem nodig dat echt bij jouw bedrijf past en jouw organisatie optimaal ondersteunt. Dit is geen standaard systeem met standaard functies, maar een systeem op maat dat precies de functies aanbiedt die jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien. Of je nu een personeelssysteem nodig hebt om jouw medewerkers optimaal in te plannen of een platform nodig hebt om klanten effectief te benaderen: wij kunnen jouw systeem op maat maken. Vertel ons wat jouw ideale systeem allemaal nodig heeft en wij zorgen ervoor dat jouw systeem op maat deze functies krijgt.

Met een systeem op maat kan jij jouw idee werkelijkheid laten worden. Ons jonge team staat klaar om jouw wensen te vertalen in een compleet online systeem. Een systeem op maat is ideaal om je te onderscheiden van je concurrenten. Maar ook intern kan het echt een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

‘’Think different, be different’’

Is dit wat voor jouw bedrijf

Ons doel is om jouw werkproces te versnellen, wij vragen een kleine investering maar weten uit ervaring dat deze zichzelf terugbetaald. Op het moment dat wij een werkproces van 2 werknemers naar 1 werknemer kunnen maken door verschillende werkzaamheden te automatiseren scheelt dit al 1 maandsalaris elke maand! Met een eigen systeem heb je ook meer inzicht in het werk dat wordt verricht op deze manier kan je dagelijks bij schakelen indien nodig.

DEBO Projects zijn jonge maar ervaren programmeurs, doordat wij werken omdat we het leuk vinden kunnen wij goedkoper zijn dan andere. Op het moment dat jij met een goed plan komt wat wij samen met jou uitwerken kan het bouwen van een eigen systeem al op korte termijn realiseerbaar zijn!

Voorbeeld van een Systeem op Maat

Sparklingpeople.nl is in samenwerking met de klant opgebouwd. Waarbij het doel duidelijk is, vacatures vullen en kandidaten binnenhalen. Sparklingpeople.nl was een start-up maar investeerde wel in een online office, aan de hand van de online office konden de werkzaamheden op de werkvloer verminderd worden doordat dit efficiënter werd ingericht, er kwam overzicht in wat moest gebeuren en zaken konden geautomatiseerd worden.

Elke maand worden er nog nieuwe functionaliteiten toegevoegd die het systeem verbeteren, omdat je als start-up niet in 1x een groot bedrag wilt investeren kan dit ook stap voor stap.Tijdens dit proces krijgen wij input van de klant wat gebouwd moet worden maar hierop geven wij ook ons advies en ten alle tijden kijken we naar het budget van de klant om op deze manier zaken sneller en realiseerbaarder te maken.

Geïnteresseerd in meer voorbeelden bekijk dan onze portfolio of neem contact op.

Innovatie

Wij zijn een jong team wat continue bezig is met de nieuwste ontwikkelingen online, innovatie is onze passie!

Techniek

Wij maken gebruik van verschillende technieken gecombineerd met onze ervaring.

Strategie

Een eigen website is meer dan alleen tekst, het is een strategie! Het doel, de uitstraling en de doelgroep.