Bedrijfsvideo laten maken

Om potentiële klanten op unieke wijze kennis te laten maken met jouw bedrijf, kun je een bedrijfsvideo laten maken. In een bedrijfsvideo laat je niet alleen zien wie je bent, maar ook wat je doet en hoe je dit precies doet. Een bedrijfsvideo kan een potentiële klant over de drempel trekken om daadwerkelijk klant te worden.

Een professionele bedrijfsvideo

DEBO Projects is gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten bedrijfsvideo’s. Jij kiest hoe jouw bedrijf gepresenteerd moet worden en wij gaan aan de slag. We kunnen in je bedrijfspand komen filmen, maar het is ook mogelijk om op een externe locatie te filmen. Wat voor boodschap je ook mee wil geven in de video en hoe je dit ook wil doen: wij kunnen jou helpen je bedrijf op een unieke manier op de kaart te zetten.

Je kunt een algemene bedrijfsvideo laten produceren, maar het is ook mogelijk een productvideo te laten maken. In een productvideo wordt een specifiek product gepromoot. Het doel? Meer verkopen binnenhalen, om jouw business flink te laten groeien.

Unieke promotie voor jouw bedrijf

Wil jij jouw bedrijf op een unieke manier promoten? Laat dan een bedrijfsvideo maken door DEBO Projects. Wij helpen je graag jouw bedrijf meer podium te geven en jouw potentiële klanten te overtuigen daadwerkelijk klant te worden.

Meer weten over bedrijfsvideo laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je wil sparren met het enthousiaste videoteam van DEBO Projects, kun je contact met ons opnemen. Wij komen graag bij je langs voor een kennismaking en een creatieve brainstormsessie voor jouw bedrijfsvideo.

Voorbeeld van een Bedrijfsfilm

Jcbaarse.nl is in samenwerking met de klant opgebouwd. Waarbij het doel duidelijk is, uitstralen dat het bedrijf de luxere markt aanspreekt en dat je vanuit Amsterdam zo in Aalsmeer bent om daar een luxe auto’s te bekijken. Het bedrijfsfilmpje is opgenomen in Amsterdam waarbij een luxe Audi R8 vanuit Amsterdam naar Aalsmeer rijdt, dit is een mooi en kort ritje! Ook jij bent welkom bij JC Baarse vandaar dat de auto uiteindelijk bij de showroom stopt.

Jcbaarse.nl is een van de eerste en langste klanten van DEBO Projects, een combinatie van een website, bedrijfsfilmpje en een systeem op maat maakt de website compleet. Waarbij wij samen met de eigenaar van het bedrijf wekelijks een afspraak hebben om op deze manier de marketing en de website up to date te houden met de nieuwste trends.

Geïnteresseerd in meer voorbeelden bekijk dan onze portfolio of neem contact op.

Innovatie

Wij zijn een jong team wat continue bezig is met de nieuwste ontwikkelingen online, innovatie is onze passie!

Techniek

Wij maken gebruik van verschillende technieken gecombineerd met onze ervaring.

Strategie

Een eigen website is meer dan alleen tekst, het is een strategie! Het doel, de uitstraling en de doelgroep.